Biografie

Isabelle Gouder de Beauregard heeft gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, waar ze les kreeg van Jeroen den Herder en Quirine Viersen. Doormiddel van een uitwisseling kon zij een jaar lessen volgen bij Christoph Richter aan de Folkwang Hochschule te Essen. Ze sloot in 2014 haar studie af bij Jeroen Reuling en behaalde succesvol haar Master diploma.

Tijdens haar studie volgde Isabelle orkestspellessen bij Daniël Esser (cellist Concertgebouworkest), René Berman (solocellist Het Gelders Orkest) en Inge Grevink (plaatsvervangend solocelliste Het Gelders Orkest).

Isabelle studeerde in Amsterdam, Essen en Zwolle

Ook volgde zij masterclasses in binnen en buitenland bij cellisten als Colin Carr, Raphael Wallfisch, Dmitri Ferschtman, Lilia Schulz-Bayrova, Marcio Carneiro, Gavriel Lipkind en Gary Hoffman.

In kamermuziekverband is Isabelle regelmatig gecoacht door o.a. Philippe Graffin, Sven Arne Tepl, Ásdís Valdimarsdóttir, Lex Korff de Gidts, leden van het Rubens Quartet en het Parkanyi Kwartet. Daarnaast heeft ze samengewerkt met Sarah Kapustin, Elisabeth Perry, Richard Wolfe en Heinz Oberdorfer.

Haar leerlingen hebben diverse prijzen gewonnen!

Zij was enige jaren plaatsvervangend solocelliste van het Jeugd Strijk Orkest Constantijn en het Jeugd Orkest Nederland waarmee ze diverse tournees maakte en nam deel aan een aantal projecten van het Nationaal Jeugd Orkest.

Isabelle remplaceert regelmatig in het Orkest van het Oosten. Daarnaast is ze actief als celliste in concertseries van verschillende begeleidingsorkesten, waaronder het Van Wassenaer Consort en is ze aanvoerder van de celli van de Nederlandse Bach Academie. 
Een nieuw intitiatief waar Isabelle aan deelneemt, genaamd Bach voor baby’s, lijkt heel populair te gaan worden. Er is een mooie show ontstaan met als basis de muziek van Bach die live gespeeld wordt door een klein ensemble in diverse samenstellingen. Daarnaast wordt er gewerkt met kleuren, bewegende vormen, geluiden en andere effecten om de baby’s en hun ouders een bijzondere middag te bezorgen.

Remplaçant in het Orkest van het Oosten

Tevens treedt ze op als kamermusicus in diverse formaties. Isabelle heeft in het verleden samengewerkt met veel verschillende pianisten en vanaf september 2019 vormt zij een duo met pianiste Eva van den Dool.

Ze is eveneens actief als medeorganisator van verschillende festivals en concoursen, zoals tijdens het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, het Britten Concours, Cello Biënnale Amsterdam en International Musicians Seminar Prussia Cove, Engeland.

Isabelle heeft een grote eigen lespraktijk opgebouwd in Zwolle.  Enkele van haar leerlingen hebben diverse prijzen gewonnen bij concoursen als het Prinses Christina Concours en het Britten Concours.

Isabelle geeft ook nog cellolessen in Hoogeveen bij de Kunstenkorf en in Meppel bij Blink.